1. Dotknij Ja w prawym dolnym rogu.
2. Przejdź do sekcji Prawo do prywatności.
3. Wybierz Usuń moje dane i wykonuj wyświetlane polecenia.
1. Dotknij Ja w prawym dolnym rogu.
2. Przejdź do sekcji Prawo do prywatności.
3. Wybierz Usuń moje dane i wykonuj wyświetlane polecenia.
Komentarze
Komentarze: 0
Zaloguj się, aby dodać komentarz.